Komli ganti Nuffnang? | Cik Siti

Saturday, 4 May 2013

Komli ganti Nuffnang?

assalamualaikum...

korang pernah dengar pasal Komli tak? aku baru ja dengar dari sis uzu...ermmm...terasa nak tukar ke Komli plak la...tapi wait se minute....lepas cash out nuffnang ujung bulan 5 ni, baru la nak tukar....biaq aku merasa dulu duit nuffnang ni....rugi kot 3 tahun berblog tak merasa lagi nuffnang.....

kalau korang nak tengok iklan Komli ni cam na, sila ke blog sis uzu ok....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...