Google Plus comment | Cik Siti

Sunday, 5 May 2013

Google Plus comment

assalamualaikum....

bagi sesiapa yang ada Google plus tu, korang boleh ikut step kat SINI untuk tingkatkan traffic blog...seriously, cik siti baru enable Google plus comment ni...senang sangat nak berinteraksi dengan orang yang tinggalkan comment kat blog kita....

tak percaya? try la....SINI

dan bagi sesiapa yang tak da Google plus...kalau korang nak jugak comment..korang ikut step ni...

first step...macam biasa....

second step...dia akan keluar macam ni....tapi korang yang tak ada Google plus tu, korang cuba scroll sikit..then korang akan jumpa "post comment"...then korang click and comment macam biasa la....



p/s : aku sarankan, better korang guna Google Plus ni....memang terbaik wa cakap lu.... ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...