Gift from mom | Cik Siti

Saturday, 25 May 2013

Gift from mom

assalamualaikum...

today is holiday!! yeahhhh!! i mean yesterday...huhu..my mom brought us (me and my adik) went to Jusco Bandar Perda....well, i drove the car la kot...kesian my mom nak drove the car jauh2...actually tak la jauh sangat...saja nak tunjuk skill kat my mom and also prove to her that i'm a big girl now....cheehhhhh.....

and guess what....sepanjang perjalanan, my mom asyik berleter sebab i bagi signal lambat bila nak over take the car in front of me....well, that's my mom...risau sangat anak dia bawa kereta....padahal selalu dah kot bawa kereta guna highway....bila my mom start berleter, mula la jadi gelabah semacam...huhu


function of the fitting room is to snap the picture and then upload in the facebook and also blog...hehehe...aku tau la, ramai yang dok buat cenggini

got this from my mom....menggantikan jam CASIO pemberian ayah 6 tahun yang lalu...seriously kalau tengok memang dah nazak sangat...tapi still functioning...cuma itulah...tali dia da nampak buruk sangat.....
apa2 pun thanks mom....sebab beli jam Polo ni....suka sangat...heee....

ni la jam CASIO yang da 6 tahun aku pakai....memang tak pernah renggang pun....but start from tomorrow, simpan dalam almari ja jam CASIO ni...da ada pengganti...hehehe

masa nak balik pulak, tayar kereta tak dak angin..ni bukan takat tak da angin sikit2....tak dak angin langsung...nasib baik masa tu tak naik highway lagi.....dah la dalam kereta tu semua perempuan...and tak pernah tukar tayar and tak reti pun macam mana nak tukar tayar...heee...

but Alhamdulillah....pekerja Caltex tolong tukarkan...and aku tengok ja macam mana diaorang tukar tayar...macam mana nak guna jet bagai tuu.....

kalau jadi lagi sekali cam ni, insyaAllah boleh buat kot....huhu

p/s : wahai kaum hawa sekalian...tolong la belajar serba sedikit bab kereta ni....kalau jadi apa2 nanti senang.... =)


do join my contest HERE
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...