blog awak ada Malware la | Cik Siti

Tuesday, 14 May 2013

blog awak ada Malware la

assalamualaikum...

+Yuqi Qiyu , blog awak ada malware la....saya nak blogwalking tak boleh ni....



try this step...hopefully boleh la...

1 - dashboard

lepas korang tekan yang aku bulat kat atas tu, korang akan jumpa page macam kat bawah ni.....



cari nama yang saya garis kat dalam pic ni...then click setting yang ada kat sebelah kanan nama orang tu....(setiap orang, nama lain2 ok...sebab korang ada follow blog yang ada malware)


then akan keluar macam dalam gambar ni....klik "stop following this site"....


ce try tengok...sebab aku buat, blog da ok balik...





p/s : kalau korang termasuk blog yang ada malware ni...korang cepat2 la inform tuan punya blog...sebab kesian ouh kat diaorang...mesti traffik tak banyak...tolong menolong tuu kan satu kewajipan... =)


more link to remove Malware in your blog...


tak pun korang boleh search sendiri dekat Google....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...