perasaan menggunakan sabun dan krim PMC | Cik Siti

Friday, 17 May 2013

perasaan menggunakan sabun dan krim PMC

assalamualaikum

ramai lagi yang tak tau kewujudan sabun dan krim PMC (pure marine collagen) ni....or maybe da tau, cuma buat2 tak nampak ja kan.....

ok tak pa la...depends on you all la...by the way, i just wanna tell my experience using this products...

nahhhh...really like my face now....kalau jerawat tumbuh pun, dia kecut cepat ja...SERIOUS.....sabun dan krim PMC ni tak gerentikan jerawat tak tumbuh.....sebab jerawat boleh tumbuh disebabkan hormon....tapi sabun dan krim ni boleh membuatkan jerawat jecut dalam masa sehari sahaja....

aku guna product ni pagi, tengah hari dan malam.....bila waktu panas, muka tak berminyak macam certain product...moisturizer dia membuatkan kulit berminyak...tapi produck organik seaweed ni tak macam tuu.....

RM12 each...semua orang boleh beli....semua orang mampu beli...

sekarang tengah buat promosi....

2 buku sabun PMC = RM20 (save RM4) postage not included....

promosi sampai pukul 5 petang 18 May 2013....
jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan sabun yang sangat best ni!!!

jika berminat, inbox kat SINI or sms at this number 0195509742


for more info about PMC products, click HERE


nak join contest cik siti? click HERE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...