Wireless Mouse Murah | Cik Siti

Friday, 31 October 2014

Wireless Mouse Murah

Assalamualaikum

Selama ni aku tak guna touch pad ja. Beli mouse asyik rosak ja. Tapi semalam, dah tak guna touch pad dah. Sebab aku dah ada mouse. Wireless pulak tu. Harga dia pun boleh tahan murah. RM19. Sebab wireless mouse yang lain tu harga dia dalam RM30 ke atas.

Tetiba jumpa kedai yang buat promotion. RM19 ja. So aku tak melepaskan peluang untuk beli la.

Nah, aku belanja satu gambar wireless mouse aku. Hee


Lepas ni boleh la main game League of Legend kat laptop ni. Hee Baru ada feel sikit. =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...