Koleksi Handbag yang Terbanyak Abad Ini | Cik Siti

Friday, 10 October 2014

Koleksi Handbag yang Terbanyak Abad Ini

Assalamualaikum

Ingat lagi entry aku pasal Koleksi Minyak Wangi? Ala, yang INI dengan yang INI la.

Kali ni aku nak tulis pasal koleksi handbag aku pulak.


 Beg ni aku bawa masa nak travel jauh-jauh ja. Itu pun kalau luggage tak muat nak letak barang.

 Yang ni sling bag. Ce teka sapa bagi? Adik encik B bagi masa dia pergi Korea haritu. Pandai pulak pilih, warna favorite aku kot. Macam tau-tau ja kan. Hoho

 Yang ni pulak aku selalu letak telekung kalau nak pergi jalan mana-mana.
Yang ni sling bag yang dapat sekali dengan bag kat atas tu. Sekarang ni kan fashion bag-bag macam tu. Bag besar, dalam tu mesti ada anak dia. Bagi sekali dengan tali.


 Yang ni pulak sama jugak macam dengan yang atas. Tapi ibunya ada kat mak aku. Aku amik yang anak dia ja. Sebab mak aku tak mau anak dia. Hee


 Yang ni, mak aku beli kat US. Katanya bag pasar malam. Pasar malam pun harga 20 USD. Ko jangan main. hahahah. Ni pun boleh buat jadi sling bag jugak.

 Ni pun puan emak beli kat US. Calvin Klein cek oii...Harga jangan cakap la. huhu


Yang kat atas ni la panduan untuk mak aku pilih handbag untuk aku kat US haritu. Yang ni tips untuk sesapa yang badan pear teringin nak pakai handbag yang sesuai dengan bentuk badan korang.

By the way, semua handbag aku tu orang yang bagi. Tak ada satu pun aku keluarkan duit sendiri. Aku ni memang, kalau bab keluarkan duit sendiri, memang tak ada la barang baru untuk aku. Tunggu dah lusuh betul-betul baru beli. Heee.

Sebab bagi aku, biar tak bergaya, asalkan tak papa. Mostly duit aku habiskan untuk makan ja. Well, aku ni kan kuat makan.

Tahun ni banyak sangat handbag aku. So tak payah la beli lagi handbag. Simpan duit untuk masa akan datang. ^^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...