Karenah Customer | Cik Siti

Thursday, 4 September 2014

Karenah Customer

Assalamualaikum


Ha ni apa kes?
Aku kalau dapat customer cenggini, memang aku sekeh dah kepala dia laju-laju. Haish. Tengok la waktu bila kau send message tu. Waktu Maghrib kot. Waktu orang solat, orang rehat dan malas nak tengok fon. Ouh one more thing, itu Whatsapp, kemungkinan penjual tu tak ada kat rumah waktu tu. Kemungkinan penjual tu tak guna mobile data. Dan maybe baru perasan ada message masuk.

Dah kau takut sangat kena tipu, kenapa la pergi beli online? and please bare in mind, not all online shop ni menipu ok!

Nasib baik la aku tak pernah dapat customer cenggini. Walaupun reply 2 jam lambat pun still bersabar. Kena la pikir sama, kami penjual online ni manusia jugak. Bukan robot. Ada masa untuk rehat bagai. Bukan masuk toilet pun pegang fon. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...