Cabaran 30 Hari Favorite Flower | Cik Siti

Monday, 29 September 2014

Cabaran 30 Hari Favorite Flower

Assalamualaikum

#day29 #cabaran30hari #kelabbloggerbenashaari

Kalau dulu aku suka bunga ros. Sebab kebanyakkan perempuan suka bunga ros. So cliche. Huhu.

Tapi sekarang, TIDAK LAGI!
Aku lebih tertarik kepada bunga Calla Lily. Tau ke bunga tu macam mana?


Bunga dia, cenggini la. Kalau tak silap aku, ada warna lain lagi. Tapi aku prefer, putih. Bersih je kan tengok.

Sebab apa aku suka bunga Calla Lily putih ni?

- Simple, like me. Aku memang terlalu simple pun. Tak ada nak berhias bagai nak rak. Barang-barang aku pun tak ada la terlalu delicate. Just simple =)

- Just one petal. For me, it's like being loyal to only one person. And walaupun satu kelopak, tapi dia boleh lilit menjadi satu bunga yang sangat cantik

Apa-apa pun, aku memang suka la bunga ni. Dah berangan dah nanti kahwin, nak pegang bunga ni. Yang fresh punya. Tak main la plastik ni. ^^ hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...