Cara-cara Menyertai Cabaran 30 Hari | Cik Siti

Thursday, 4 September 2014

Cara-cara Menyertai Cabaran 30 Hari

Assalamualaikum

Aku pun tanya orang jugak macam mana nak join #cabaran30hari #kelabbloggerbenashaari. Nasib baik +Maria Firdz tolong jawab kan. Dia suruh cari kat mamaniza.com

+Aa Mabo tengok kat sini ye


Buat entry dengan menggunakan tajuk-tajuk di atas. Kiranya satu hari satu entry. Tapi bagi sesiapa dah terlepas hari pertama dan kedua atau mana-mana entry, boleh je update lagi. Tak kesah pun. Tak ada kena denda ke apa. Hee

Then, ping kat Facebook group "Kelab Blogger Ben Ashaari". Tapi kalau ada sebab-sebab tertentu tak boleh nak ping kat sana, tidak mengapa.

Tapi jangan lupa #cabaran30hari #kelabbloggerbenashaari ok! Nanti senang la nak cari dalam Google+

Senang ja kan. ^^


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...