Cabaran 30 Hari : Gadget Cik Siti | Cik Siti

Friday, 26 September 2014

Cabaran 30 Hari : Gadget Cik Siti

Assalamualaikum

#cabaran30hari #kelabbloggerbenashaari #day26
Hari ni punya topik adalah tentang gadget aku.
Aku ada satu gadget ja pun. Iaitu Samsung Note II

gambar ihsan daripada Google. Sebab aku tak ada camera lain selain camera phone ni. Nak snap macam mana lah kan. Huhu

Macam mana aku boleh dapat phone ni?

Samsung Note II ni adalah kepunyaan mak aku. Then lepas pakai tak sampai setahun, keluar la Samsung Note III. Dia pun beli pulak Samsung Note III. Samsung Note II yang masih boleh guna ni, diberikan kat aku. Menggantikan Blackberry yang dah rosak. Huhu.

Bila guna Samsung Note II ni, terasa phone yang sebelum-sebelum ni aku guna tersangat la kecik. Mau tak nya, dah biasa guna Samsung Note II yang gedabak.

Sebelum dapat phone ni, memang teringin sangat la nak guna, nak install macam-macam, nak download lagu banyak-banyak. Tapi bila dah dapat, tak dak pulak rasa keinginan tu. Sebab nya, kalau install banyak apps, confirm la hang. Kalau download lagu banyak-banyak pulak. Bateri cepat pulak turun. Last-last biarkan saja dengan beberapa game dalam tu, kot-kot time bosan boleh la main game.

Setakat setahun aku guna ni, phone ni tak banyak songeh pun. Tak ada la hang teruk-teruk sangat sampai nak baling dalam laut. =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...