Cabaran 30 Hari : 5 Cara memenangi hati Cik Siti | Cik Siti

Wednesday, 3 September 2014

Cabaran 30 Hari : 5 Cara memenangi hati Cik Siti

Assalamualaikum


Ways to Win my Heart

1- Just make me laugh. Then I will forget what you did that make me angry.

2- Feed me with food. Aku kalau bab makan ni, memang top la. Aku suka makan. Bagi la makan apa pun. Jangan bagi kebulur sudah, satgi mula la mood tak elok. (dah macam baby dah)

3- Jangan tunjuk POYO sangat depan aku.

4- Baca apa saja surah dalam Al-Quran and know what's the meaning of each sentences.

5- Talk with confidence.



Orang dah angau bercinta. Cenggini la jadinya. Semua benda yang dia buat pun semuanya sweet2. Hahahha.
So, inilah caranya si dia memenangi hati aku.

#cabaran30hari #kelabbloggerbenashaari #day2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...