Cabaran 30 Hari : Apa yang aku makan hari ini? | Cik Siti

Saturday, 6 September 2014

Cabaran 30 Hari : Apa yang aku makan hari ini?

Assalamualaikum

#cabaran30hari #day6

Macam tau-tau ja hari ni tajuk entry pasal makanan. Sebab tadi puan emak bawa pergi makan kat Sushi King.


Ok, abaikan double chin aku. Puan emak snap picture masa dalam keadaan yang sangat-sangat tak bersedia. huhu

Breakfast tadi makan nasi goreng. Sushi tu lunch.

Dinner nanti tak tau lagi nak makan apa.

So tu ja kot, nothing much pun nak cerita dalam entry ni. Aku tak berapa nak ada mood tulis entry hari ni, sebab ada 2 kejadian yang berlaku semasa aku di Amanjaya Mall tadi. Will tell you later. =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...