Seoul Garden Addicted | Cik Siti

Thursday, 28 August 2014

Seoul Garden Addicted

Assalamualaikum

Semalam, aku dengan Encik B pergi Seoul Garden buat kali yang ke-2. Mesti akan ada orang cakap, "ceh, buat kali yang ke-2 ja pun nak heboh". Well, BIARLAH.

Actually within 1 week, pergi Seoul Garden. Sapa yang tak tau apa itu Seoul Garden? Ce baca kat sini APA ITU SEOUL GARDEN?

 Hari PERTAMA
 2 3 4 hari selepas hari PERTAMA. Baju matching dengan warna dinding la pulak...hee

 Mu cuba tengok cara seorang chef makan. Fuh, teliti sekali. siap letak tisu dalam piring tak nak air udang tu basahkan piring dia. (eh, ye ke?)
Kejap-kejap, korang tengok jari dia. Jari kelingking ke atas kot. Muka nampak ja macam gangster, tapi hati ada taman kot. (jangan Encik B baca sudah. Hee)

Lepas ni Seoul Garden jadi tempat lepak kali la pulak. Boleh sembang-sembang, pastu kalau lapar, ambil makanan. Dan apa lagi, makan la. Buat macam rumah sendiri pulak. Hee. Tak kesah sangat bayar mahal. Sebab lepas tu boleh makan unlimited. Tapi kalau hari-hari cenggini, mau kering la pocket Encik B. Dah acane nak simpan duit untuk nikah cenggini. Haish. Tapi sekali sekala tak pa kan Encik B. hehe.

By the way, dia yang ajak aku makan kat situ. Satgi ada orang cakap pulak, aku ni dok mengikis harta orang ja. Aku ajak pi makan tempat mahal-mahal la apa la. (eh, mahal ke?) MAHAL LA BAGI AKU.

Bukannya aku tak tau. Ada ja makhluk mulut puaka kat dalam dunia ni. Daripada satgi di cop sebagai pisau cukur, baik aku mention siap-siap.

Sepatutnya entry ni aku update semalam. Atas sebab-sebab tertentu (tengok gambar bawah) maka tak jadi la update.
Lepas laptop dah ok, internet connection pulak tiba-tiba limited. SABAR je lah




ANDA MUNGKIN NAK BACA PASAL :-




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...