Aidil Zafuan sebagai watak utama dalam The Glups | Cik Siti

Saturday, 9 August 2014

Aidil Zafuan sebagai watak utama dalam The Glups

Assalamualaikum

Korang mesti tak tau kan pasal The Glups ni. The Glups ni adalah hasil ciptaan daripada anak Melayu kita sendiri. Saudara Islam kita.

By the way, Aidil Zafuan sebagai watak utama dalam The Glups. Fuhh, kau jangan main-main. Aidil Zafuan kot.

Ni antara scene-scene yang ada.



Mana boleh tunjuk semua scene kat dalam blog ni, kang tak surprise la.

TAYANGAN SERENTAK SELURUH MALAYSIA PADA 18 OGOS 2014 AT TV3

so, jangan lepaskan peluang ya

Kalau korang nak tau berita-berita terkini tentang The Glups nih, boleh la ke SINI

atau malas sangat, klik je button like kat bawah ni, terus korang boleh tau perkembangan semasa The Glups. Sila Klik button like kat bawah tu ye. Aku boleh gerenti, itu bukan sebarangan page, kalau tak percaya, sendiri tengok kat SINI la



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...