potong stim dowh! | Cik Siti

Wednesday, 27 April 2011

potong stim dowh!

assalamualaikum and a very good afternoon....
(dengan muka baru bangun tido)
baget nak tido sampai pukul 5 jap lagi....but, something had happened to me...

adakah......

" rumah aku terbakar?? " (mintak simpang la!)

sebelum aku cita apa yang terjadi kat aku....biaq aku cita pasal orang yang tengah chat ngan aku sekarang...budak ni member lama aku...sama2 study kat matrik.....dulu aku bergadoh ngan dia...sebab aku terasa ngan dia...dia macam ejek aku cakap english...maklumlah english aku hampeh sikit....then, dia tau yang aku terasa ngan dia, dia call aku and mintak maaf....then, sejak tuu aku ngan dia kawan macam biasa...tapi dia tak la duduk kat matrik tuu setahun macam aku.....sebab dia dapat tawaran kat akademi laut malaysia...mcm wow ja kan....

okok, berbalik kepada cerita asal....
aku terbangun dari tido apabila terima satu panggilan....(damn! bukan panggilan gi sembahyang la)...

panggilan telefon...
orang tuu cakap...
' saya dari kolej bla bla ( aku tak ingat sebab aku tengah mamun masa tuu )...awak ni siti fatimah kan ? '

ya la, saya la tuu....

pastu dia cakap lagi( suara dia memang tak blh blah..aku yang baru bangun tido pun terpaksa control suara sebab suara orang tuu romantik...hahahhahahahhaha)

' awak ni lepas SPM kan....' belum sempat dia nak cakap bagi abis,

TIDAK!!! umur saya da 20, apa plak baru lepas SPM.....

' la, ye ke...saya ingat awak ni baru lepas SPM...sebab saya dapat data mengatakan awak ni baru lepas SPM....'

dalam hati aku, (siapakah yang bagi data aku ikut sedap mulut ja)....

saya tengah amik ijazah sekarang ni....

'ouh, tak pe la kalau mcm tu....tahniah la sebab study ijazah...'


tuu la...senang2 pecaya data orang bagi...and damn!!!!!!! sapa bagi data aku tuu ha??? memang boleh menyebab tekanan jiwa kot.....kacau orang tengah tido.....haiya....tapi apa2 pun, thanks sebab GERAK aku dari tido..then aku tak boleh tido balik.....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...