maria elena n anwar hadi | Cik Siti

Saturday, 23 April 2011

maria elena n anwar hadi

assalamualaikum and a very good2 night to u....yeah..to u who is reading this entry.....
ok, perasan something tak? or maybe i should say, did you realize something? no???
you didn't realize anything?? hye, tak perasan ka aku ni tengah speaking...sejak dari minggu lepas lagi....sila lihat entry ni....


nak tau something yang aku belum bagitau korang lagi tak??? semua buffered earning aku da jadi metered earning.....actually not that i wanna told you.....i wanna told u this.....




sejak aku selalu dok usha anwar hadi punya video, sejak tuu aku try nak speak in english....tapi tak menjadi....then, try usha maria elena punya video plak....pergh...english dia memang power la...what i mean is, how she talk....maybe some of you think that it's like OVER...but for me, i think she helps me a lot when i wanna using english in my blog...(walaupun tunggang langgang macam tongkang pecah, at least i try)...memang la kita kena memartabatkan bahasa melayu...but, bahasa2 lain pun kita kena cuba guna....bcause, we are not actually only the human being lives in this earth....i mean the malays.....so, pandai2 la adapt.....


how she speak....AMAZING ok! korang boleh ka buat macam dia buat??? yang korang tau kutuk2 dia ja....kalau tak suka, diam2 sudah la....korang tuu sapa yang nak kritik dia teruk2??? pengkritik terkenal kah??


tuu je la kot....memang anwar hadi and maria elena inspired me a lot k...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...