BEN ASHAARI suruh teka harga durian ini ! | Cik Siti

Wednesday, 20 April 2011

BEN ASHAARI suruh teka harga durian ini !


assalamualaikum dan selamat malam....
ok, untuk me'release' kan tension, aku join segmen ni....
berapa berat buah durian yang dalam gambar kat page Ben Ashaari....
erm...kalau kat kedah, besar tuu dalam RM 12 sebiji....
tapi tuu mesti ben ashaari beli kat putrajaya(ntah la)......kemungkinan besar akan lagi mahal.....
kalau masa bapa aku beli plak, RM14 sekilo...
erm....

aku agak2 je la ye....RM25 sebiji....

apa2 pun cik siti da join...

p/s : terus lapar durian....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...