Back To KPTM | Cik Siti

Thursday, 25 June 2015

Back To KPTM

Assalamualaikum

Hampir sebulan bercuti, akhrinya balik ke kolej juga. Aku kena daftar semalam (hari rabu). Tapi kelas start hari Ahad ni. Kiranya ada lagi 3 hari untuk bercuti. Sempat la nak kemas-kemas bilik bagai ni.

gambar sebelum pergi daftar

Boleh kot nampak periuk nasi tu. Bawa je lah. Nanti nak panaskan lauk ke nak masak nasik masa sahur nanti senang sikit. Penuh kereta kot bawak barang. Tapi aku rasa macam dah kurangkan baju, dah kurangkan segala-galanya. Tapi still banyak jugak macam orang angkat semua barang dalam rumah.

Memang kalau dah namanya perempuan. Confirm la penuh kereta. Macam mana la students yang study kat oversea sana. Aku kalau study kat oversea? hurmmm, ntah. Rasa macam tak complete kalau tak bawa barang banyak. Huhu

Apa-apa pun, SELAMAT BERPUASA ya.

Anda mungkin berminat untuk baca :-


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...