boyfriend? | Cik Siti

Tuesday, 22 January 2013

boyfriend?

assalamualaikum....

cik Sue tanya pasal boypreng kat cik siti?
boypreng buat masa sekarang tak dak lagi...huhu...sekarang cik siti memegang status single....ni betul2 ok...tak tipu punya...kalau dah berpunya cik siti cakap la dah berpunya...kalau belum...cakap ja la belum...tak payah nak tipu kan...senang....kepala pun tak serabut.......kalau tipu, pastu kantoi pulak nanti....kan susah....heee


kalau ada nanti, cik siti mention la pasal 'dia' kat sini....itupun kalau dia bagi cik siti mention la...kalau tak, cik siti just bagitau yang cik siti da berpunya la.....itu ja....

life is easy la....kita ja yang selalu complicated kan life....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...