segmen : bloglist new year | Cik Siti

Saturday, 19 January 2013

segmen : bloglist new year

assalamualaikum.....




memandangkan hari ni cik siti agak free sikit...al-maklumlah baru lepas abes test.....dan memandangkan jugak kita ni da nak new year...da nak masuk tahun 2013.....

so, cik siti nak buat la satu segmen....iaitu Segmen : Bloglist New Year

kalau korang nak join, sila ikut step di bawah k....


1 - follow belog cik siti + like PAGE CIK SITI + like PAGE INI 
2 - buat satu entry yang bertajuk "Segmen : Bloglist New Year"
3 -  letak banner ini...dan link kan ke entry ini....
4 - letak link entry korang dekat ruang komen...link entry, dan bukan link blog ok.....

and, selesai...senang ja kan.....


ouh...lagi satu....ada yang rajin untuk mengklik iklan2 ini? boleh la klik....dan tunggu sampai abes loading boleh?







bloglist akan di update dari hari ke hari....so, kalau korang nak blogwalking ke apa ke nanti, tengok dekat sidebar cik siti sebelah kanan....yang bertitle Bloglist New Year.....tapi sekarang (3.30 ptg, 29 Dec2012) belum ada lagi la bloglist tuu...maybe malam ni cik siti akan letak....

bloglist ni cik siti akan letak selama 2 bulan daripada tarikh ni (29 Dec 2012)

Selamat Bersegmen!!!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...