weekend cik siti | Cik Siti

Sunday, 20 January 2013

weekend cik siti

assalamualaikum...

how's your Sunday everyone? I know what you guys are thinking.... Sunday cone McDonald kan kan kan....when talking about McD, my mind automatically will remember the "MCD" which is Minimal Change Disease...hahhaha...(kepada yang nak tau tuu what is Minimal Change Disease...encik google ada...sila carik sendiri ye)

what actually I'm talking about is not the sunday cone McD....hari ni kan Ahad...so aku cakap pasal hari ni la...ish2..korang ni...kerja nak makan ja.....

whatever la...

apa yang berlaku hari ni adalah...

jeng
jeng
jeng

cik siti menjadi doktor kat rumah ni untuk menjaga kebajikan adik bongsu cik siti yang sedang demam campak.....memandangkan cik siti pernah kena demam campak ni, possibility untuk kena lagi sekali memang sangat kurang la sebab cik siti dah ada antibody....and for my other two younger sisters, they both tak pernah kena lagi demam campak...so possibility of getting it is higher....so, now I'm in charge....bagi makan ubat semua aku la....nasib baik la nak jaga orang demam campak ni tak susah...huhu


one of my sister ni tolong masak bubur...heheh...dia, kalau bab masak2 ni memang dia suka la....cita-cita nak jadi chef katanya...hahaha....

ni lah hasil air tangan dia...aku pulak tolong makan....hehe



semalam pun dia buat bubur..malam ni pun dia buat bubur...=_="
tapi tak kesah la...memang aku suka bubur pun....(eh...macam aku pulak yang sakit)


tengah hari tadi ada kenduri...member aku kawen bak hang.....ni member bukan satu kos...tak sama umur pun...ni member kolej.....dia ajak, aku p la....sapa tak mau makan FREE kan kan kan.... (semakin gemok la aku dok makan FREE ja)

posing sat selepas siap....memang tak dak kerja sangat dah aku ni...snap2 picture pulak....hahah


and here she is....dah kawen da pun kak la...

aku bila lagi? soalan cepur mas la kau bagi aku....
jawapan aku "lek lu...muda lagi bhaa" hahaha

calon pun tak dak lagi....ada jodoh...ada la kan...
maybe I'm not ready yet to be someone's wife...sebab tuu Allah SWT tak temukan lagi aku dengan jodoh aku....

for now, focus on study....tapi sekali sekala nak admire kat orang tak pa kan...suka2 ja....=P

so apa pulak yang korang buat hujung minggu ni?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...