trip to KL | Cik Siti

Sunday, 2 September 2012

trip to KL

assalamualaikum...

actually, cik siti baru ja balik dari KL hantar adik cik siti kat UM....
cik siti just wanna share with u olls all the picture that i snap during the trip....=)

so enjoy!!!

this picture was taken in the car...on my way to KL....
(jeles kat orang2 yang boleh makan ice cream baskin robbins free masa dato' lee chong wei dapat pingat)




breakfast in Grand Seasons hotel...










dan di atas ni 7 gambar kesemuanya...antara ruang2 dalam rumah yang bernilai RM 3 MILLION


tak mampu den nak beli rumah RM3million ni.....tapi rasanya da dapat ilham kot nak decorate rumah nanti macam mana.....beli rumah sederhana ja...tapi decorate la cantik2......hehehhehe...

p/s : esok cik siti da start kelas....and maybe, entry akan dikurangkan la kot....and also, kepada blogger2 yang comment2 kat entry2 cik siti...di harap bersabar ya....cik siti akan blogwalking kat blog korang as soon as possible....sekarang nak tido....esok nak bangun awal..nak kena drive pegi kepala batas (boleh buat teruk cik siti ni....padahal 20 minutes ja dari rumah)...heheheh...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...