spam!!! | Cik Siti

Saturday, 8 September 2012

spam!!!

assalamualaikum....

pernah tak terjadi kat korang benda ni???

ada comment masuk SPAM LIST korang???


benda ni bukan baru la bagi aku....tapi aku nak buat entry ni sebab ada orang yang join contest cik siti and then letak comment kat entry tersebut....

dan cik siti tak perasan setelah seminggu contest tuu tamat.....

tadi cik siti free, dan saja la godek2 kat SPAM LIST tuu...tengok2...ada yang comment and join contest tuu....aiya...macam mana boleh jadi cam ni????


so sorry ye awak.....saya tak dak niat nak buat2 lupa ka apa ka....tapi serious baru perasan.....

sapa yang boleh tolong macam mana nak buat kalau benda ni jadi??? and macam mana leh masuk spam list ni???


p/s : kalau nak tau sapa orang nya tuu....sila klik SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...