prince william and kate middleton akan melawat Malaysia | Cik Siti

Monday, 10 September 2012

prince william and kate middleton akan melawat Malaysia

assalamualaikum...

korang kenal tak sapa itu Prince William dan Kate Middleton????

ala...takkan tak kenal kot?? haish...tipu la tuuu...
bagi yang tak kenal tuu...sila kenal2 la ngan diaorang dengan mencari nama diaorang dekat abam google ye....

pagi tadi aku dengar radio (tak hingat la stesen apa).....DJ tuu cakap, Prince William ngan Kate Middleton ni akan melawat malaysia.....tapi aku tak pasti la bila....

bila aku balik rumah ja, aku terus search kat internet pasal benda ni.....

then jumpa pasal diaorang akan melawat malaysia pada 13 September 2012.....
diaorang pergi KL dan juga sabah....


kenapa bukan kedah??? :'( sedeyh nya...huhu....tapi tak dak la sedeyh sangat...tak kesah pun kalau tak jumpa....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...