pencarian sponsor oleh Fatimah Azzarah | Cik Siti

Tuesday, 11 September 2012

pencarian sponsor oleh Fatimah Azzarah

assalamualaikum...

sesungguhnya bukan cik siti la kot yang cari sponsor ni.....
tapi dia INI....

first time kot ada orang tanya cik siti nak jadi sponsor or tak...heheh...(suka kejap)

ermm...tapi tak pasti la nak sponsor apa.....

ada 2 choice la kot cik siti akan sponsor....

maybe first adalah topup RM10 (itu yang paling senang sekali la...dan aku rasa ramai yang akan sponsor topup ni)

second choice adalah button bracelet handmade by cik siti sendiri....(tapi ni terhad la....untuk perempuan saja....)

cik siti akan sponsor satu ja....tak leh nak bagi banyak2.....sebab cik siti tak kerja lagi...hehehhe


macam ni la button bracelet tuu...cuma tak ada warna biru tuu la...smua kaler coklat ja....and ada butang kecik kat atas tuu....


boleh cenggitu??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...