back to class | Cik Siti

Wednesday, 5 September 2012

back to class

assalamualaikum

sorry ye awak2 sekalian.....awak2 yang mengunjungi cik siti punya belog dan menghantar comment.....seriously cik siti tak sempat nak menjengah blog korang.....but i will blogwalking to ur blog ASAP..... so just wait ok.....


hari ni hari ke 3 sejak cik siti start kelas.....mula2 tuu memang la liat nak pergi kelas,....memandangkan da hampir 4 bulan hibernate kat rumah...hahhahaha.....


start new sem ni....kena la study hard....and also cik siti pindah rumah da......(i mean rumah sewa...bukan rumah parents cik siti)....and at the new home ni, kena masak...sebab nak save duit....tak nak makan kat keluar da...kalau makan pun, jika PERLU sahaja....


so, tonight menu...insyaAllah spaghetti bolognese by cik siti,....hehehhe....nanti akan di update gambarnya...so, stay tuned......

apa2 pun...terima kasih kepada yang sudi menjengah blog cik siti ni.....^_^


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...