need ur ATTENTION plz!!! | Cik Siti

Monday, 10 September 2012

need ur ATTENTION plz!!!

assalamualaikum....

maybe benda ni ramai yang da tau....
tapi aku tak tau pun!!!


lantak la....aku nak post jugak...apa nak jadi pun jadi la....
bagi korang yang tak tau lagi pasal benda ni...sila teruskan membaca dengan sabar nya...
aku takkan amik masa korang banyak pun....walaupun aku selalu merungut tak dak masa, tapi tak dak la sampai nak curi masa orang.....


1 - mula2 korang buka link blog korang....contoh macam aaaa.blogspot.com
2 - da?? korang akan nampak blog korang la kan..apa lagi....
3 - kali ni, korang tulis lagi link blog korang...tapi sekarang, korang buang 's' dekat perkataan 'blogspot'....so ia akan jadi macam ni....aaaa.blogpot.com
4 - pastu korang tengok la...website apa.....

kalau da try tuu, sila beri comment....aku baru tau tadi ja kot pasal benda ni...huhu

p/s : korang boleh letak link blog sesapa pun, tak semestinya blog korang ja...tapi mesti ada tulis 'blogspot' la...kalau yang terus [dot] com tuu, tak leh la buat benda ni....



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...