mid term BREAK | Cik Siti

Wednesday, 7 December 2011

mid term BREAK

assalamualaikum dan selamat tengah hari wahai pembaca blog cik siti...=)

tadi kat kelas kecoh sat pasal MID TERM BREAK or kata lain adalah PERTENGAHAN REHAT PANJANG....ahaks, translate menggunakan pengalih bahasa google.....aiyark.....hal ini disebabkan oleh, jadual waktu untuk module kedua baru dikeluarkan hari ini (damn skema punya ayat)......jadual waktu tersebut sepatutnya dikeluarkan sebulan dari tarikh hari ini...haish...langsung tak teratur......cuti pertengahan sem yang di katakan jatuh pada 2 januari 2012, adalah TIDAK BENAR sama sekali apabila kami diberikan jadual waktu tersebut......tapi, bila menyoal siasat student ukm, diaorang da confirm dgn lecturer diaorang yang cuti mid sem jatuh pada tarikh 2 jan.....erm...hopefully its true la.....sebab kami ni, kalau ada hari yang ada cuti, mmg akan cuti puas2....sbb kami ni susah nak cuti....cuti mid sem pun 1 minggu ja.....cuti akhir tahun pun 1 minggu.....so, bila da ada cuti, mmg takkan sia2 kan la.....

p/s : streamyx da boleh pakai...so boleh la update entry malam ni....^^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...