photoshop.... | Cik Siti

Tuesday, 20 December 2011

photoshop....

assalamualaikum and a very good evening....
entry sebelum tengok cerita tentang dhia......wink2.....hahhaha....semalam aku belajar guna photoshop dengan adik aku........da tua bangka pun still tak reti nak guna photoshop tuu....hahaha......

seriously aku tengok sekarang ni, budak2 yang umo 15 tahun pun da pandai photoshop segala....blog diaorang bukan main cantek lagi kalau nak dibandingkan dengan aku ni.... sigh* -_-"
apakan daya, aku tak dak masa nak make up blog aku ni...tengok la diri aku pun, bukannya aku reti make up....pakai bedak + lip balm ja........sigh again*


mood : JEALOUS kot......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...