baucer buku RM200 | Cik Siti

Thursday, 22 December 2011

baucer buku RM200

assalamualaikum and a very good evening.....
ermmmmm...baucer buku RM200......at first i get this info, i think we all will get RM200 cash......but now i know that it just a voucher...in my opinion la....and maybe most of the IPTA/IPTS/MATRICULATION feel the same way like me....nak tau tak benda apa??
  1. aku da nak masuk clinical year, which mean semua buku aku da beli masa pre-clinical year....so, the voucher is useless
  2. disebabkan aku ni amik course Medic, so only certain2 kedai buku ja yang menjual buku2 yang aku nak pakai......and maybe tak dak pun dalam senarai kedai buku yang terpilih untuk baucer buku RM200 ni..

serious aku tak berapa puas ati.....kalau budak2 sekolah rendah and menengah boleh pulak dapat cash RM100....logik ka tak logik sebenarnya.....

and kalau sesapa yang tak setuju ngan pendapat aku, cuba korang bagi idea buku apa yang aku nak beli pakai baucer RM200 tuu......errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....sengal la.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...