stunted growth? | Cik Siti

Saturday, 31 December 2011

stunted growth?

assalamualaikum and a very good morning guys n girls....
please view my picture below.....

terasa macam tinggi.....

sebenarnya TIDAK.....from left, my second younger sister which is 178cm and my third younger sister slightly higher than me......damn!! i'm so SHORT

boleh dikatakan baju aku yang aku beli masa form 2, aku still boleh pakai sampai sekarang....which mean it's already 6 years, but yet size of my shirt is the same and also my height......errrrrrrrrr...

if i go to 'kenduri', people might say that i'm the youngest among my sisters....ahaksss....terasa muda kembali....sekarang da umo 20, nak masuk 21 da pun.....kalau nak kata akan tinggi, memang tak la kan......kalau makin membesar ke kanan and ke kiri itu memang kemungkinan besar la....now i gain my weight......54 kg.......berat ni last aku tengok masa form 4....then lepas tuu maintain 50kg....sekarang naik balik 54kg....apa nak jadi ni......cuti mid term ni aku kena exercise.......that's my PROMISE......wish me gud luck keyh to loss some weight within 1 week.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...