sebab apa sebelah kecik and sebelah lagi besaq? | Cik Siti

Friday, 23 December 2011

sebab apa sebelah kecik and sebelah lagi besaq?

Nak tau something tak????


breast perempuan memang tak sama size.........bukannya disebabkan oleh penyakit...tapi disebabkan oleh satu salur darah yang bernama aorta....
ok, kalau korang tengok kat pis atas tuu, nampak tak salur darah aorta....besar kan....sebab tuu la kalau tengok breast perempuan sebelah besar and sebelah kecik....memang la tak nampak ketara....tapi ini adalah kenyataan....saiz breast tak sama........lelaki punya breast pun macam tuu jugak ka?? ermmmm...tak....sebab lelaki punya breast tak sama bentuk macam breast perempuan.....i mean tak besar and tak menonjol.......ini yang lecturer aku bagi tau la.....

korang (lelaki) jangan pulak lepas ni pergi usha2 breast perempuan sebab nak tengok betul ke tidak tak sama size.....mau kena lempang la ngan perempuan tuu...hahha


p/s : sharing is caring ^_^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...