gift for our monthsary... | Cik Siti

Thursday, 5 May 2011

gift for our monthsary...


ni la yang aku nak bagi kat dia....aku just pakai kertas warna hitam yang keras and pakai tali......
korang nampak tak kat atas tuu ada huruf ZS...Z=nama dia....S=nama aku.....
dan yang 3 kertas kat bawah tuu, aku tulis I LOVE YOU dalam 3 bahasa.....latin,greek and english....
engatkan nak tulis dalam bahasa cina...tapi apakan daya....aku tak mampu nak meniru tulisannya...hahaha.....
maybe simple, tapi cukup la untuk dia tau yang aku sayang kat dia...hopefully korang tak bagitau kat dia pasal benda ni...hahah...
hopefully he like it....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...