hujung minggu aku~ | Cik Siti

Monday, 23 May 2011

hujung minggu aku~

assalamualaikum and a very good night( actually bukannya nak tido lagi pun)...
erm...hari ni sangat sunyi......bangun pun pukul 12.....hahhaha......(serious tak leyh buat menantu ni)....bangun2 terus cari makan...ok, sebelum aku cari makan, aku mandi la dulu...buat apa yang patut sebelum aku cari makan tu.....ngeh2....engat nak cari makan around hotel ni la....last2 kaki ni berjalan sampai monorail and naik monorail sampai times square....hahahha.....lepas makan pergi la soxworld....nak beli stoking....

stoking macam ni la aku beli..comel...nampak jari2 kaki....hahah...

member aku sorang ni cakap. " kalau orang utara, memang tak boleh buang loghat diaorg eyh?"...aku yang mendengar, tertawa berdekah dekah.....damn.....BF aku plak kata aku lupa diri sebab aku cakap KL ngan member2....sesungguhnya kata2mu tu salah!....hahah..hari da terbukti aku cakap kedah dengan member2 aku.....

p/s : aku nak no plate keta aku 'P' for penang!!...tak nak 'K'....hahahhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...