1st time wearing pashmina | Cik Siti

Monday, 2 May 2011

1st time wearing pashmina

assalamualaikum and a very good night...eyh2...silap2...a very good evening....
well, the title is 1st time wearing pashmina....ok, it's pashmina right??? those the girl are wearing nowadays??? yeah..it's true..i already search it with my google....hahha...
this is me, wearing a pashmina...
berlatar belakangkan longgokkan baju....

pakai pashmina ni lagi senang dari pakai selendang biasa...why??

sebab dia tak licin....and dia berat.....so, bila pakai, dia jatuh....(korang mesti tak paham kan apa yang aku tulis ni....unless you try on your own...)
and dia tak rasa rimas la bila pakai......tips untuk korang yang nak beli pashmina and nak pakai macam ni, please cari fabrik yang nipis(but not nipis sangat la...)...untuk menjamin keselesaan korang in future.....

THUMBS UP FOR PASHMINA....

p/s : lepas ni nak pakai pashmina plak la pegi jalan2.....yeehaaa
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...