dulu-dulu.... | Cik Siti

Thursday, 26 May 2011

dulu-dulu....

dulu-dulu...
ala, sewaktu korang muda2 dulu...(pala hotak aku la....benda ni tak la lama sangat berlalu....)
ada sapa2 perasan tak?? (damn!! sememangnya aku suka tnya soalan pelik2 kat orang....as the result, BF aku selalu marah aku sbb tanya soalan ntah apa2)....korang perasan tak masa korang muda2 dulu ramai je blogger yang post macam mana nak tarik traffik la...macam mana nak dapat duit dari nuffnang la....macam mana nak jadi JUTAWAN dengan blog la....tapi tak pernah plak orang buat macam mana nak jadi blogger yang dihormati oleh blogger lain...kalau ada pun, seciput je la....tak de la banyak macam tips2 nak jadi kaya.....benda ni macam da jadi satu fenomena plak kan.....buat blog semata mata nak duit....buat blog semata mata nak famous.....sangat2 tak boleh blah la kalau baru buat blog terus nak jadi femes......tapi kalau entry2 tuu kena dengan gayanya, memang la bleh femes....tapi tak banyak yang macam tuu.....yang banyak aku tengok.....blogwalking kat blog orang yang diaorang tak tau langsung apa entry blog tuu, terus follow and tinggalkan jejak.... I FOLLOW U, U FOLLOW ME.....(awat, da kebuloq sangat nak follower ka???).....

apa2 pun..sekarang cik siti sangat bz and susah nak update entry yang sangat bermanfaat untuk korang....but i promise u, after all this finish, i will update more info for u....^_^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...