cari la identiti sendiri | Cik Siti

Thursday, 5 May 2011

cari la identiti sendiri

assalamualaikum dan selamat tengah hari...
korang da lunch ka belum???aku baru ja abes lunch....(perghh..budget ada orang nak tanya)....
sekarang ni korang perasan something tak???


serious mcm $%*&

apa kes yang pakai baju sekerat ni??

tak cukup kain ka nak buat skirt sampai 6??


korang tau tak ada kumpulan macam ni kat malaysia???aku baru ja tau kot....apa yang aku nak kata ni....korang (kumpulan2 yang dok tiru kumpulan dari korea) memang tak da identiti sendiri ka???tak reti nak cari identiti sendiri??? group dari korea tuu ada identiti sendiri, sebab tuu diaorang diminati.....yang korang gi ciplak identiti diaorang kenapa??? nak popular dengan identiti orang lain??? WTF!
warna kulit korang pun lain sangat dari warna kulit orang korea....so, takkan la pakaian yang diaorang pakai pun korang nak pakai.....nampak hodoh gila.....siyes aku benci orang yang tak da identiti sendiri....orang yang nak tiru orang lain.....kalau nak popular sekali pun, sila la popular dengan identiti sendiri...dan bukan dengan identiti orang lain....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...