MD UKM AUCMS now at Kulim | Cik Siti

Monday, 7 October 2013

MD UKM AUCMS now at Kulim

Assalamualaikum....

selepas sekian lama menunggu kampus AUCMS di Kulim, kini pelajar-pelajar MD UKM AUCMS sudah mempunyai kelas di KULIM...tidak perlu berebut kelas dengan MD AUCMS dah lepas ni.....



lecture hall dia is better than Waziria, Kepala Batas, Penang punya lecture hall...Waziria punya lecture hall just like school class...but in campus kulim, our lecture hall is like "bertingkek tingkek"...macam lecture hall kat universiti-universiti lain...hohoho

tapi, apa2 pun campus kat kulim ni belum siap sepenuhnya....if ada lab, budak2 ni kena pergi Waziria....hostel untuk student MD UKM AUCMS pun dah berada di Lunas, Kulim....and still they provide transport for those students....not only to Kulim Campus, but also to Waziria, Kepala Batas, Penang...


p/s : baru la semangat sikit nak pergi kelas...hee

p/s/s : ada lift lagi kot...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...