take note : lepasan SPM | Cik Siti

Thursday, 20 December 2012

take note : lepasan SPM

assalamualaikum....

kepada adik-adik ku sekalian...yang baru ja selesai peperiksaan SPM tuu.....errr, tak la baru sangat...tapi baru la jugak kan.....cukup-cukup la tuu berehatnyaa......bukannya jeles sebab akak siti (ceeewaahhh, akak siti pulak) ni tak cuti panjang macam korang...tapi, ermmmm jeles la jugak ni....hehehhe....tak kesah la....akak da pernah rasa da pun bercuti selepas SPM...ni turn korang pulak....bagi chance la.....

TAPI, jangan la berehat lama sangat....sebabnya korang dah kena start pikir masa depan korang....kat mana nak sambung belajar.....apa option scholarship (biasiswa) yang boleh korang apply....jangan nanti orang lain semua dah dapat pergi sambung belajar, korang baru terhegeh hegeh nak cari tempat untuk belajar.....last2 tempat da penuh, gigit jari ja la jawabnya.....

ni akak nak bagi cadangan sikit la.....memandangkan ada satu IPT ni buat open day, jom la pergi tengok....kot2 la berkenan dihati...sebab korang sekarang ni bukan busy pun......free ja kan...so tak salah kalau pergi tengok....


open day tuu on 5th January 2013 nanti....so, make yourself free la......ni aku da habaq awal2.....korang jangan lupa pulak....tulis note besar2 pastu lekat di dinding....tak pun korang boleh beli barang ni dari cik siti sendiri, untuk letak note penting..urgghhhh...ter promote pulak...heee...

kalau korang berminat untuk Open day Sunway Uni tuu, sila lihat SINI untuk mengetahui lebih lanjut....







yang ni untuk lekatkat kat fridge...sebab ada magnet kat belakang....





kalau berminat dengan klip2 di atas, and nak tau lebih lanjut, jom lihat entry INI


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...