on the way nak MENIKAH | Cik Siti

Wednesday, 12 December 2012

on the way nak MENIKAH

assalamualaikum.....

12.12.12 <---ramai yang dok post tarikh ni.....ntah la apa yang special sangat.....memang la tarikh ni cantik....aku tau itu.....

tadi masa drive balik dari kelas....lalu la sebelah masjid (memang tiap2 hari lalu masjid tuu pun..) tengok banyak ja kereta tengah parking...nak kata da masuk Zohor, belum lagi....sebab jam menunjukkan pukul 11.50 pagi....so awal lagi la kot nak Solat Zohor....baru teringat yang hari ni bertarikh 12.12.12......mesti la ramai yang menikah.....untung laaa


Masjid Abdullah Fahim , Kepala Batas, Pulau Pinang.....~picture by cik siti~

memandangkan sekarang ni memang musim orang kahwin....so benda NI maybe akan tolong korang untuk letak gambar2 kahwin nanti....nak tau benda NI apa? nama dia Photobook.....more info click THIS LINK.....

by the way...sebelum terlupa la kan.....tahniah kepada yang dah mendirikan rumah tangga dan yang akan mendirikan rumah tangga....semoga berbahagia di dunia dan di akhirat kelak....






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...