UPDATE untuk contest : berapa tahun sudah.... | Cik Siti

Saturday, 20 October 2012

UPDATE untuk contest : berapa tahun sudah....

assalamualaikum.....

kalau tengok pada contest INI, ada update kan satu benda.....iaitu, TOP REFERRAL JUGA AKAN MEMENANGI HADIAH....kalau pemenang boleh pilih hadiah diaorang, top referral ni TAK BOLEH pilih hadiah.....

so ada perbezaan ye di situ......
kalau lelaki yang menjadi top referral, aku akan bagi topup RM10.....but if kalau perempuan yang menjadi top referral, aku akan bagi button bracelet...

btw, BUTTON BRACELET da siap aku buat......just nak tunggu sapa pemenang/top referral punya size pergelangan tangan ja.....^_^





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...