menyewakan tapak untuk iklan | Cik Siti

Thursday, 18 October 2012

menyewakan tapak untuk iklan

assalamualaikum....

masa aku tengah syok berjalan2 di blog2 korang...tetiba ada orang PM kat FB.....wat suspender ja...haish.....

dia cakap dia baru buat page...dan dia nak letak iklan kat blog aku yang tak seberapa ni.....
memang aku tak pernah bayangkan la orang nak letak iklan kat blog aku ni.....

aku hanya terbayang yang aku nak buat tempat orang letak iklan kat dalam blog aku....tapi tak pernah buat pun, sebab traffik aku tak berapa nak stabil sangat...tapi alhamdulillah la....traffik tak la berpuluh saja.....huhu....

tapi serious la...ni first time kot......aku tak tau bab2 ni.....
nak mintak upah ikut bulan ka? atau sekali ja bayar???? acane?????

agak2 sapa yang ada experience tuu, tolong la ajarkan....sebab bukannya sekarang nak letak iklan tuu, amik masa jugak la...sebab orang tuu nak buat banner lagi......


and sementara masa tuu sampai, boleh la aku tingkatkan lagi traffic blog aku...ye dak??????
and aku harap sangat2 korang support aku......
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...