#2 blog review | Cik Siti

Tuesday, 30 October 2012

#2 blog review

assalamualaikum.....

selesai sudah blog pertama...sekarang, blog kedua pulak untuk di review........
sesungguh nya hari ni sangat memenatkan...kelas sampai pukul 4.30 petang...ditambah dengan hujan kilat di bertam...memang mata semakin berat.....huhu

tuan blog kedua ni, dia baru join contest (tak la baru sangat)....contest Carian Gadis Confident Kotex Fresh......wahhh, agak berani gituu nak join...cik siti tak berapa nak berani sangat....huhu...sebab tuu tak join tuu.....

nak tau siapakah gerangan tuan punya blog tuu??? moh la kite tengok dia punya header...kot2 la kenal...saudara mara ka....ntah2 kakak kita ataupun adik ke kan kan kan......

Life Is Fun

kenal????



ce klik header dia...boleh la korang terjah blog dia...tengok contest yang dia join tuu....dia join contest aku pakai blog satu lagi....memang blog tuu khas untuk dia join GA, contest mahupun segmen la.....ini blog tersebut....klik SINI
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...