happy nya ML.... | Cik Siti

Saturday, 11 June 2011

happy nya ML....

assalamualaikum and a very good evening....
ok, semalam kan aku ada cita sal 10 June 2011 punya memory kan???kalau tak tau, jom tengok SINI....
and, semalam pun sis ML pun ada memory gak.....dia da abes final exam....doctor to be ok....wow....hebat la....aku baru lepas first year pun da macam nak lompat2 satu hari bagai nak rak kat umah ni...senyum pun da sampai ke telinga....duduk saja pun aku senyum....da macam orang gila ja....haish....parah2.....tak tau la macam mana nanti last year sebagai medical student....hurm.....
ok la...malam nanti aku cita pasal apa yang buat aku happy sangat2 lebih dari member2 aku.....sekarang aku nak rehat jap..penat la.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...