1 more to go.... | Cik Siti

Thursday, 2 June 2011

1 more to go....

untuk minggu ni ja la....1 ja paper lagi......musculoskeletal....damn.....kawan aku yang lagi dua ni da abes paper...yang sorang siap boleh baca novel lagi....jeles siot.......dan yang sorang lagi, terlampau rajin....dia study paper yang dia tak payah amik pun.....maybe nak ajar kitaorang kot malam nanti...untung dapat kawan macam ni...hehe...


sebelum aku terlupa, i wanna apologize to u guys (who ever that 'stalk' my blog...or tinggalkan korang punya link kat blog aku untuk aku melawat balik) because aku tak pergi singgah pun blog korang....aku bukan saja2 tak nak melawat...memandang aku ni bz sangat selama sebulan ni, aku perap kan dulu korang punya link untuk disinggah pada minggu depan...so korang jangan risau la...aku akan melawat korang punya blog dalam waktu terdekat ni....thank you for u guys that leave ur comments at my entry...really appreciate it....

i have a lot of think that i wanna write....but, apakan daya....buku di sebelah kata MARI laptop kata PERGI.....

p/s: aku jumpa web yang ada banyak quotes pemberi semangat...nanti aku share k.....best2....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...