pasangan blogger lucah telah dibebaskan! | Cik Siti

Saturday, 27 July 2013

pasangan blogger lucah telah dibebaskan!

assalamualaikum...

hari tu kena tangkap...sekarang dah kena ikat jamin dah pun.....so, sekarang dah dibebaskan....tapi apa yang membimbangkan diaorang (alvivi) adalah keselamatan diaorang pulak...ha, baru nak tau bimbang ke?? masa dulu buat tak reti nak bimbang ka???



Pasangan Blogger Lucah Khuatiri Keselamatan Mereka | KUALA LUMPUR: Pasangan blogger lucah Alvin Tan dan Vivian Lee - yang dikenali umum sebagai Alvivi - mungkin perlu berasa bimbang dengan keselamatan mereka sekarang apabila telah dibebaskan dengan ikat jamin.

Peguam pasangan itu, Chong Joo Tian, ​​berkata, jika terdapat sebarang ancaman dibuat terhadap mereka, mereka akan "membuat laporan polis dan meminta perlindungan polis".

"Tetapi ini adalah langkah awal keselamatan kerana ikat jamin baru diberikan," katanya kepada The Star Online.

Pasangan itu telah dihujani dengan ancaman selepas mereka mencatatkan ucapan 'Ramadan' yang menimbulkan kontroversi pada laman peminat Facebook mereka.

Semua pengguna Facebook dan Twitter berlainan agama dan latar belakang dan kaum serta-merta mengutuk pasangan ini melalui media sosial.

Ramai telah mengancam kesejahteraan mereka di Facebook dan berkongsi butir-butir peribadi mereka seperti alamat, nombor kad pengenalan, dan butiran saudara-mara.

Gambar pasangan ini dengan kapsyen 'KILL - Jika anda mencederakan atau membunuh 'sampah' ini di depan saya, saya akan bertindak seolah-olah tidak melihatnya juga telah tersebar di Facebook.

Kutukan bertalu-talu membawa Alvivi menulis 'tweet' dari akaun Twitter mereka kini yang telah dinyahaktifkan, merayu supaya ia dihentikan.

Mereka berkata ancaman begitu menyebabkan mereka tidak selesa dan mereka tidak dapat makan atau tidur.-mstar


kalau bini anda mintak INI untuk hari raya, macam mana????
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...