nak putih secepat 3 hari? | Cik Siti

Friday, 19 July 2013

nak putih secepat 3 hari?

assalamualaikum....

al-maklumlah nak raya...semua nak cantik2...semua nak hensem2.....orang perempuan yang selalu sibuk cari produk kecantikkan sebelum nak raya....

kononnya nak nampak putih gebu la masa raya nanti.....

tadi ternampak benda ni kat dalam facebook.....
like seriously lawak sangat..kalau sejak azali dah gelap...jangan la memandai pegi makan produk pemutih banyak2...kang jadi putih melepak cam gini , tak ke pelik orang tengok....



korang patut bersyukur tau kulit korang gelap....sebab gelap tu menandakan ada protection daripada sinaran UV matahari....bukan unique visitor okeh! so risk untuk korang dapat skin cancer adalah kurang sama sekali.....

tak perlu nak over putihnya...sikit2 sudah....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...