Nak Cari Duit lebih? | Cik Siti

Sunday, 7 July 2013

Nak Cari Duit lebih?

assalamualaikum...

ce korang tengok keywords untuk hari ni....


tau la dah nak puasa....tak lama lagi dah nak raya...semua pakat nak kumpul duit beli baju raya la kan....
duit ni tak jatuh dari langit macam tuu ja.....
orang yang mintak sedekah tepi jalan tu pun berusaha untuk dapatkan duit....sebab diaorang kena keluar dari rumah...cari port yang sesuai untuk mintak sedekah....like seriously, tu pun usaha apa.... ^^

so now aku nak ajak korang jadi pengedar untuk produk Zahran Biopuremarinecollagen....
jika berminat, boleh PM aku dekat SINI....ataupun boleh terus SMS 0195509742...please sangat2 SMS...jangan call...sebab kekadang handset bukan ada dalam tangan.....

kalau yang nak tau mengenai produk Zahran ni, boleh rujuk SINI



produk orang mampu beli dan berkesan....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...