Calculate your body shape | Cik Siti

Thursday, 18 December 2014

Calculate your body shape

Assalamualaikum

Jom calculate your shape. Website ni dia akan calculate korang punya bentuk badan. Lepas tu dia siap bagitau lagi cara pemakaian yang sesuai.

Klik kat PAGE INI

Mula-mula korang isikan berapa sentimeter/inci korang punya bust, waist and hips. Then tekan Calculate.


Aku dah isikan aku punya measurement, then dia akan keluar macam gambar kat bawah. (lain orang lain la dia punya result). Then korang choose la option yang dia bagi tu. Pilih yang most likely bentuk badan korang apa yang dia explain kat situ.




Lepas korang click yang mana satu korang punya shape, dia akan bagi tips pemakaian yang korang patut pakai untuk bentuk tubuh macam tu.


So now, korang tak perlu la risau lagi dengan bentuk badan korang. Cuma perlu pandai memilih baju dan seluar ja.

SENANG KAN =)

SELAMAT MENCUBA...heee


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...